Климатици Митсубиши – серия MSZ-GE

Инверторни стенни климатици за дома и офиса.

Телата на стандартния модел MSZ-G осигуряват отлична икономии на електроенергия и впечатляващо тиха работа. Големият брой модели от серията е в състояние да гарантира комфортна среда в помещенията в отговор на вашите потребности от климатизация.

MSZ-GE25VA /MUZ-GE25VA

Икономичен  климатик, енергиен клас А/А  и висок коефициент на трансформация както при отопление,така и при охлаждане. Има три години гаранция.

Охлаждаща мощност [kW] – 1.1 – 2.5 – 3.5

Консумирана мощност при охл. [kW] –  0.545

EER 4.59

Отоплителна мощност [kW]- 1.3 – 3.2 – 4.5

Консумирана мощност при отопл. [kW] – 0.700

COP 4.57

 

 

MSZ-GE71VA /MUZ-GE71VA

Инверторен стенен климатик с голяма мощност, но икономичен-висок енергиен клас А/А, подходящ за големи помещения.      Има три години гаранция.

Охлаждаща мощност [kW] – 2,4 – 7,1 – 8,7

Консумирана мощност при охл. [kW] –  2,130

EER  3,33

Отоплителна мощност [kW]- 2,2 – 8,1 – 9,9

Консумирана мощност при отопл. [kW] –  2,110

COP  3,83

 

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.