Климатици Daikin

Фирмата предлага климатици Дайкин – висококачествени климатици с модерен дизайн, изключително безшумни и с нисък разход на електроенергия.Осигуряват неповторим уют в хола, кухнята или спалнята – денем и нощем.

Инверторната технология, разработена от Дайкин е
иновативна. Посредством нея се постига висока иконо
мичност на климатика и подържане постоянна зададената тепература в помещението. Специален нощен режим предпазва от претопляне или преохлаждане на помещението.Последните модели имат специален филтър, който пречиства въздуха от прах и лоши миризми и унищожава бактерии и вируси, а също и освежава въздуха.
Климатици Дайкин – доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.