Климатиците Fuji Electric – серия LMC

Nови и още по-икономични инверторни модели на Fuji Electric – производство 2013г. Покриват изцяло новите европейски норми на енергийна ефективност.
Инверторни стенни климатици: RSG07LMC , RSG09LMC, RSG12LMC , RSG14LMC
Климатиците от тази серия са снабдени с мощен компресор и хиперинверторна система за управление, която гарантира висока изходяща мощ на цената на минимална консумация. Всички климатици серия LMC са с изключително висок COP и отговарят на още по-високи изисквания за енергийна ефективност – енергиен клас А++;
Запазени са в моделите успешно доказали се във времето функции като Мощен режим „Powerful“, системата за предотвратяване на преохлаждане на помещението HEAT 10 и Функция – Low Noise Outdoor Unit – режим на тиха работа на външното тяло.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.