dsa

Канални климатици Fuji Electric

Fuji Electric – канални климатици (RD12/14/18UA) – инверторни и конвенционални климатици.

Каналните климатици Fuji Electric се монтират в окачен таван. Моделите притежават изключително нискък профил и могат да се вместят в почти всяко пространство. Това ги прави идеалното решение при избор на климатик за помещения с окачен таван. Те приятно и равномерно затоплят или охлаждат помещенията без да заемат място и без да се виждат.
Каналните климатици Fuji Electric са подходящ избор при климатизиране на големи площи и при необходимост от по-висока производителност. Каналните климатици са с нисък или висок напор.

Притежават високата ефектовност,ниската консумация на електроенергия се осигурява от I-PAM инвертората система, както и от вентилаторите. По този начин инверторните канални климатици спестяват електроенергия до 40% в сравнение с конвенционалните устройства в режим на отопление!

Fuji Electric RD12/14/18UA – При компактните канални модели има възможност за избор на входящ въздух- чрез въздуховод от задната страна на вътрешното тяло или директно отдолу; Допълнителни функции за по-голям комфорт: дистанционен сензор, опростено дистанционно управление,кондензна помпа, ИЧ приемник за безжично дистанционно управление;
Каналните климатици Fuji Electric имат опция за поставяне на три броя филтри с удължен експлоатационен живот.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.