Как да предпазим дистанционното управление на климатика от повреда?

За да използувате безпроблемно и  продължително време дистанционното управление на климатика, следвайте инструкциите:

Не ползувайте друг тип батерии при нужда от промяна.Употребата на стари или презареждащи се батерии може да доведе до неизправност на дистанционното.

Ако няма да използувате дистанционното управление за по-дълъг период, извадете батериите,в противен случай могат да протекат и да го увредят. Ориентировъчният срок за експлоатация на батериите е около половин година.Подменете ги в случай, че индикаторът за трансмисия на сигнал не свети.

Пазете управлениет от попадане на вода или други течности в него. Не оставяйте дистанционното на места с висока температура или радиация.

Предпазвайте приемника на вътрешното тяло от директно слънценагряване.Дръжте дистанционното управление далеч от електромагнитното влияние на други уреди.

 

Мнения и обратна връзка

  1. Сениха Талиб |

    Става въпрос за Варна. Дайкин – FTXN25K; FTXN35k; FTX25j; FTX35J. Цена за девятка и за дванайска. И монтаж.


  2. Климамаркет Ефендулов |

    Здравейте г-жо Талиб,

    с извинение за забавянето.Изпратихме ви оферта по мейла.Моля оставете телефон за обратна връзка с вас за да уточним офертата относно Дайкин.

    Поздрави!


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.