Как да направляваме въздушната струя при колонни климатици Kobe?

Ползувайте бутона за активиране на въздушните клапи.

С еднократно и бързо натискане на бутона ще активирате клапите, насочващи въздушната струя по хоризонтала, съответно по вертикала. Всяко последващо натискане променя позициите на клапите с 6˚С.Продължавате с поредните натискания на бутона до достигане на желаната от Вас позиция на клапите.

Ако задържите натиснат бутона в продължение на повече от две секунди, ще се задейства автоматичното движение на клапите по хоризонтала или вертикала. За да го спрете, натиснете бутона отново.

В случай че клапите се намират в позиция, която оказва влияние върху охлаждащия или отопляващия ефект на климатика, то посоката им автоматично ще бъде променена.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.