Какво представлява VRF системата ?

VRF системата е система за централна климатизация на сгради и големи помещения.
VRF (Variable Refrigerant Flow) системата е с променлив охладителен поток, откъдето е и наименованието й. Тази система спестява пространство в помещенията, особено ако е изградена от вътрешни тела канален тип, монтирани в окачен таван. Тя може да бъде изградена и от подово-таванен, стенен или таванен тип вътрешни тела.

VRF системата лесно се проектира, осигурява бърза възвръщаемост на вложените средства, осигурява и ниски разходи на електроенергия.Тя може да охлажда и отоплява едновременно – ако в някои помещения е нужно охлаждане, а в други –отопление.Външните тела на VRF доставят променлив поток, в зависимост от нуждите на вътрешните тела.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.