Какво представлява системата VRF на Panasonic ?

Новата серия VRF ECOi на Panasonic е система специално разработена за пестене на енергия, монтажът е лесен и има обширна гама от модели външни и вътрешни тела.
Гамата от външни тела се сътои от 7 модела от 8 НР до 20 НР. Размерите на модулите 10 НР до 16 НР могат да бъдат конфиг Getting Back My Ex Boyfriend урирани за HI-COP.
Стандартният режим предлага най-високия капацитет, предоставяйки отлична ефективност, а режимът HI-COP осигурява изключителна ефективност и ниски експлоатационни разходи с леко намаление в капацитета.

Getting Back My Ex Boyfriend

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.