Какво представлява озонаторът за въздух?

Озонаторът за въздух и вода пречиства въздуха, обезпаразитява го и премахва лошите миризми от цигари, влага-мухъл и др. Предпазва от заразни болести, които се разпространяват чрез въздуха. Озонира вода за пиене и миене, която дезинфекцира и лекува венци, стомашно-чревни болести и всякакви рани, за дълбоко почистване, омекотяване и предпазване от стареене на кожата, като пречиства от метални примеси, хлор и вредни бактерии. Дълбоко почиства и обезпаразитява месо, риба, плодове и зеленчуци. Стерилизира прибори за хранене.

Служи основно за пречистване с кислород на въздух, вода, хранителни продукти – плодове, зеленчуци, месо, риба. Удължава срока за съхранение на обработените хранителни продукти.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.