Какво е инфрачервено отопление?

При инфрачервеното отопление, уредите работят и отопляват посредством инфрачервени лъчи, които осигуряват топлоотделяне веднага след тяхното включване. Тези тела разпръскват по оптимален начин необходимата топлина в отопляемата зона, като използват съвсем малко електроенергия.
Това отопление е чисто и екологично,няма миризми и изгорели газове, не му влиаят климатичните условия на околната среда.Тази технология не вреди нито на околната среда, нито на човека, а отоплява равномерно и локализирано и дори открити пространства само там , където е необходимо.Уредите с инфрачервено отопление са подходящи за спортни, изложбени и др.вид зали, къщи,мазета, тераси, зимни градини, басейни, селско стопански сгради, сцени, хижи , хотели , складови помещения и т.н.Отоплението с инфрачервени лъчи е икономично, чисто и безвредно за човеса и околната среда.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.