Какво е бял сертификат?

Документ, удостоверяващ дадено намаляване на енергийна консумация, което е постигнато от предприятия (енергийни производители, снабдители или дистрибутори) на енергийния пазар. В повечето приложения, белите сертификати са търгуеми.
Във връзка с пряко свързаната концепция за „търговия с емисии” той трябва да гарантира, че общата цел за икономии на енергия е постигната. Системата на белите сертификати трябва да бъде създадена и управлявана от правителството.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.