Какви са типовете термопомпи Aquarea?

Типовете термопомпа са следните:
-Сплит система ,ко състои се от едно външно тяло и хидравличен модул, разположен в сервизно помещение или гараж.Тази конфигурация изисква свързващи тръби, лесно се интегрира в къщата и може да бъде свързана към съществуващ котел.
– Система само от външно тяло.Инсталацията не изисква тръби и се свързва директно с отоплителната система.Тази система е по- лесна за инсталиране, но изисква повече свободно пространство.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.