Какви са предимствата на инфрачервеното отопление?

Предимствата на инфрачервеното отопление са много -мигновеното му въздействие-топлина от  включването, няма топлинни загуби благодарение на използването на IR къси вълни, които директно проникват в човешкото тяло. Голяма продължителност на живот на нагревателните елементи.

Голямо предимство е и че уредът не излъчва вредни емисии на въглероден диоксид в атмосферата. Отоплението е напълно безшумно и безпрашно. Радиалните отоплителни уреди, изпозващи IR къси вълни са подходящи за отопление както на открити, така и на закрити площи като тераси, зимни градини градини, палатки, гаражи, складове и работилници. Удачно е използуването им и в  хотели, търговски центрове, индустриални помещения, като цената им не е прекалено висока.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.