Какви предимства притежава Fuji Electric – серия nocria

Fuji Electric –-серия nocria е стенно-таванен тип инверторен климатик.Той притежава автоматична самопочистваща система на филтрите. Самопочистването трае около две минути,добре е да се стартира поне веднъж на две седмици.Самопочистването гарантира висока енергийна ефективност и ниска консумация.
Друга екстра е системата за неутрализиране на бактериите. Бактериите и плесените се неутрализират от фотокаталитичния филтър.Наблюдаван е двойно по-силен неутрализиращ ефект в сравнение със стандартните модели.При по-продължителна работа се неутрализират до 99% от цигарения дим , миризми и бактерии. Ултравиолетови лъчи освежават въздуха.
Новата структура на вътрешното тяло, както и новата вентилаторна турбина увеличават ширината и плътността на въздушния поток.Тази разработка увеличава с около 10% ефективността. Иновационната разработка на електромотора увеличава мощността и намалява консумацията на ток.Роторните плочи са разположени над и под електромагнити,което води до по-голяма площ на взаимодействие на магнитните сили и до по-голяма мощност на електромотора.V-PAM инверторна система увеличава максималната изходяща мощност на компресора, като бележи значителна ефективност на климатика. V-PAM постига висока производителност чрез увеличаване на напрежението до 380 волта, което прави ротацията на ел моторите -по-бърза, работата –по-стабилна, а разходът на ел.енергия-по-нисък.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.