dsa

Инфрачервено отопление

Слънцето е естествен източник на инфрачервена топлина. Такава  топлина дават и инфрачервените панели, които са ултра тънки, ефективни и гарантират висококачествено отопление. Те отговарят на най-високите европейски  стандарти за качество. Инфрачервенoтo отопление e много чистo, при неговото използуване няма  прах, газове, миризми и шум и не изисква специална поддръжка. Инфрачервените панели за отопление са перфектна алтернатива на съществуващите системи за отопление, като радиатори, климатици, системи за отопление на газ и т.н.

Инфрачервените панели са ултра тънки и произведени от висококачествени въглеродни влакна, с модерна и елегантна алуминиева рамка. Приставката за монтаж на задната страна помага лесно и бързо да се прикачат на всяка стена или таван. Инфрачервенoтo отопление предотвратяват влагата и мухъла по стените и създават един напълно нов и комфортен микроклимат.  Благодарение на факта, че инфрачервенoтo отопление не загряват въздуха, а обектите, няма излишна загуба на енергия и значително количество енергия може да бъде спестено и коефициент на ефективност е сред най-добрите на пазара.

Доказано е, че инфрачервенoтo отопление има много положителни ефекти върху здравето, като подобряване на кръвообращението, укрепване на имунната система, подобряване на кръвоснабдяването на клетките и релаксиращ ефект върху тялото и ума.

Инфрачервенoто отопление спестява енергия, както и разходи за поддръжка и представлява  чиста технология за отопление, която е без емисии на CO2.Инфрачервените отоплителни панели са дискретни и елегантни, могат да се окачат  на стената или тавана в апартамент, офис или магазин.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.