Инверторни климатици Panasonic Econavi Etherea

Климатиците  Panasonic  Econavi Etherea  са максимално ефективни.С тях консумация на електроенергия е намалена посредством новата система Eco Patrol, която регулира режима на работа, съобразно присъствието на хора в помещението.Когато няма хора в помещението, климатикът отоплява или охлажда с няколко градуса  разлика от зададените, след като усети присъствие, възстановява зададения режим и по този начин не харчи излишна електроенертия.Тяхната  инверторната технология и Eco Patrol сензорът осигуряват до 71% икономия на електроенергия, в сравнение с обикновените климатици.

 

Климатиците Panasonic Econavi Etherea имат E-ion plus система, която елиминира вредните микроби, вируси, бактерии и плесени през цялото  денонощие.Системата за пречистване може да работи и самостоятелно.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.