За компанията Mitsubishi Electric

Компанията Mitsubishi Electric е основана през 1921 г. от Yataro Iwasaki и е добре позната със символа на „трите диаманта“. Фирмата е сред водещите световни компании в разработването, производството, маркетинга и продажбите на електрическо и електронно оборудване. Дейността й се фокусира в следните области: информационни и комуникационни технологии, сателитни комуникации, битова електроника, промишлени технологии, енергетика, транспорт и изграждане на системи.

Днес Mitsubishi Electric е световен гигант, който оперира в над 35 държави и има повече от 97 000 работници, като реализира над 31 билиона долара годишен оборот. Компанията е една от водещите в производството както на климатична техника за битови нужди, така и в производството на професионални климатични системи (мултисплит, термопомпени системи, VRV и VRF системи за централна климатизация, рекуперативни системи, термопомпени въздушни завеси, фотоволтаични панели и др.)

Mitsubishi Electric е пионер в производството на въздушни завеси за Европа. Thermoscreens произвеждат широка гама висококачествени въздушни завеси с подгряване, без подгряване, за хладилници, за външен монтаж или за вграждане. Пригодени са за разнообразни приложения – търговски, административни, обществени, промишлени и хладилни помещения.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.