Защо се обновяват климатичните системи на Panasonic?

Обновяването е важна стъпка към намаляване вредите върху околната среда и спирането от употреба на фреон R22.Обновителната система на Panasonic позволява съществуващите R22 тръбопроводи да бъдат използувани като се монтират новите високоефективни системи с R410А. По този начин Panasonic може да обнови всички сплит и VRF системи.
Чрез монтиране на нова високоефективна R410А система, може да се постигнат около 30% понижаване на разходите за електроенергия.
VRF системата може да бъде обновена с нови външни и вътрешни тела, при използуване на монтирания вече тръбопровод, като новото оборудване ще предложи повишен коефициент на трансформация при отопление и охлаждане COP/EER.Преди да се премине към обновяване трябва да се направят три основни теста,за да е сигурно че системата може да работи ефективно.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.