Защо климакикът безпричинно спира и тръгва отново?

Понякога клиентите се оплакват от странно поведение на климатичната система -безпричинно спиране и тръгване, неизпълнение на командите. Възможна причина за това поведение на системата е дефектирал компресор. Ако компресорът е повреден, той трябва да бъде подменен. Може да бъде монтирано ново външно тяло.

 

Мнения и обратна връзка

 1. Николай |

  Здравейте,
  Моля бихте ли ми дали отговор, защо климатика ми FINLUX FSW-09A410DCW INVERTER отвреме на време работи (като го включа на топло), и след 5 до 40 минути спира, като дава грешка F8. Каква може да е повредата/проблема??
  БЛАГОДАРЯ ВИ.
  Лек и успешен ден.
  Николай


 2. Климамаркет Ефендулов |

  Здравейте,

  за съжаление нямаме достъп до сервизната информация на FINLUX.
  Но бихме ви посъветвали да пишете във форум: http://www.climaforum.bg.

  Поздрави!


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.