Сертифициране EUROVENT

Открита през 1993г. Eurovent Certification Company е позната в ОВК средите като лидер в индустриалното външно оценяване и сертифициране на производителността на продукти от сферата на Отоплението, Вентилацията и Климатизацията.

Евровент предлага на ОВК проектанти, консултанти, одитори по енергийна ефективност, архитекти и на крайни клиенти най-пълната и точна база данни по сертифициращата си програма за 15 вида продукти от сферата.

Някои от продуктите, които се сертифицират в Евровент са:
Термопомпи въздух-въздух, вода-въздух, вода-вода и въздух-вода
Климатични камери
Вентилаторни Конвектори
Чилъри
Битови и професионални климатизатори
Рууфтоп машини
Въздушни и водни топлообменици и други

През годините Евровент се е доказала като най-добрата независима огранизация за оценяване и сертифициране на продукти за отопление, вентилация и климатизация. Поради тази причина, тя е натоварена със задачата по определянето на енергийните класове на продуктите, които са предназначени за пазарът на територията на ЕС.

За повече информация можете да посетите сайтът на организацията на следния линк:

 

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.