dsa

Летен конкурс на тема „Горещо“

Фирма „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД обявява летен конкурс на тема „Горещо“.

Конкурсът ще се проведе на фейсбук страницата на фирмата
http://www.facebook.com/climamarket

В него може да участва всяко лице с профил във Фейсбук като стане фен на страницата на Климамаркет и качи там за гласуване снимка или шарж с хумористичен привкус по зададената тема – горещина, разхлаждане в горещината. Участника в конкурса декларира, че притежава авторството върху качената снимка или шарж.

Фирма „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД си запазва правото да изиска доказателство за авторство (кроп или raw данни) върху качената снимка, както и да дисквалифицира участници, които участват с публично достъпни и чужди снимки и/или шаржове.

Крайния срок на конкурса е 31.август.2011

Наградите в конкурса са:
– Награда на публиката за снимката събрала най-много гласове към 01.септември 2011 година, 00 часа EET:
Климатик Кобе KMG-14HRDN1 (без включен монтаж)

– Награда на „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД, за снимката която избере жури от фирмата, като най-успешна по заданието:
Климатик Кобе KMG-12HRN1 (без включен монтаж)

И двете награди ще бъдат определени от жури от фирмата, като за първата награда журито ще се съобрази буквално с броя на гласовете, събрани от гласуване с „харесва ми“. [дописано на 08.08.2011]

Наградите не могат да бъдат обръщани в паричен еквивалент.

Наградите ще бъдат връчени на 02 септември в гр.Варна или гр.София, като фирма „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД поема една нощувка в двойна стая за съответната дата, ако спечелилият не е от гр.Варна или гр.София.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.