Покупка на изплащане за Термопомпа Panasonic A2W KIT-WC03H3E5

Данни за продукта

Наименование: Термопомпа Panasonic A2W KIT-WC03H3E5
Линк към продукта: http://www.climamarket.bg/?p=42982
Цена на продукта: 6296.00 лв.Описание на продукта: Aquarea H Generation High Performance - еднофазна и трифазна сплит система за отопление и охлаждане Новите H Generation са специално проектирани за домове с ниско потребление на енергия и постигат впечатляващия COP. Къща с нискотемпературни радиатори и/или подово отопление би била идеално приложение за този клас. Благодарение на модерната си технология и управление, системата е в състояние да поддържа висока мощност и ефективност дори при -7 °C и -15 °C. Софтуерът на Aquarea е оптимизиран според нуждите на домовете с ниско потребление с оглед максимизирането на енергийната ефективност. Aquarea може да работи дори при -20 °C – независимо какво е времето! Компактният размер на външното тяло значително улеснява монтажа. H Generation включва системи от 3 kW до 16 kW , които могат да бъдат изградени от нулата, също така да бъдат комбинирани със съществуващи газови или нафтови котли. Новата Aquarea H Generation HP е с подобрен дизайн, без видими винтове, което позволява да бъде разположена в битовите помещения. Новото дистанционно управление е разположено на предната страна на вътрешното тяло, но може да бъде преместено във всяка стая. Технически предимства: · Ново сензорно дистанционно управление · Ново вътрешно тяло · Супер ефективен COP 5 при 3.2 kW модел · Много високи икономии на енергия A+++ · Лесна инсталация и поддръжка · Специален софтуер за домове с ниско потребление при минимална изходна температура 20°С · Гарантирана работа при температура от -20 °C · Автоматичен вентил за прочистване на въздуха · Изписване на честотата на компресора

Данни за кредита

Цена на продукта: 2999.00 лв.

Изберете лизингов период:

месечна вноска
брой месеци
лв.


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Декларация по Закона за защита на личните данни
Обща информация за лизинга на Уни Кредит
Някои често задавани въпроси.

Данни на заявителя

Име и фамилия

Телефон 1

Телефон 2

E-mail

Коментари и забележки

Изпращайки формата за покупка на лизинг декларирате, че сте запознати и съгласни личните Ви данни да бъдат обработвани от „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.


 
Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.