Как работи 3-D I see при климатици серия FH?

Сензорът е вграден във вътрешното тяло на климатика с цел пестене на енергия. 3-D I see сензорът се движи в различни посоки и отчита отсъствието на хора в помещението, климатикът преминава в режим икономичен, мощността му се намалява и се постига 10% по-малък разход на електричество за 10 минути или 20% след 50 минути.
Сензорът сканира триизмерно 752 различни точки в помещението и по този начин създава постоянна картина на стаята, която се климатизира.Тази технология позволява и локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.