Какво представлява системата Aquarea на Panasonic ?

Система Aquarea на Panasonic е високотехнологична термопомпа, посредством която се отопляват или охлаждат помещенията ефективно и икономично и то при много ниски или съответно много високи температури на околната среда. Посредством Aquarea на Panasonic се произвежда топла вода за битови нужди. Има много висока производителност и създава неповторим комфорт.

Термопомпата Aquarea на Panasonic осигурява икономия до 78% от разходите за отопление с електрическите отоплителни уреди. Така например, системата Aquarea от 12 kW има КПД 4,67: за всеки kW потребена електрическа енергия, тя връща 4,67 kW енергия, т.е. 3,67 kW повече от една конвенционална електрическа система за отопление, което е равно на 78% икономия. Потреблението може да бъде допълнително намалено, ако се свържат соларни панели към системата Aquarea.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.