Замръзват ли вакуумните тръби през зимата?

В райони с характерни много ниски температури през зимата трябва да се използват системи от затворен тип, тъй като те още при инсталирането, се запълват с вода и антифриз в подходяща пропорция ( в зависимост от специфичния регион). При тези системи не са необходими никакви действия от потребителя при прогнози за много ниски температури.
При слънчева система за битова топла вода с отворена верига, трябва да се източва водата, при наличие на изпускателен отвор, или да се вика монтажист от фирмата доставила системата, ако ще има минусови температури. Тези системи не са препоръчителни за райони с обичайни големи застудявания.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.