Функции и предимства на климатиците

Съвременните климатици идеално се вписват в най-новите изисквания за технологичен дизайн. Те имат следните предимства:
– Модерен дизайн и нисък шум, патентованият моден дизайн, малкият профил и ниският шум правят помещението по-комфортно.
– Здравословно въздействие, въздушен филтър отстраняващ праха.
– Нощен режим, когато климатика е в нощен режим стайната температура се настройва автоматично за по-голям комфорт и енергоспестяване.
– Дистанционно управление

Защитни функции:
Защитните функциите удължават живота на климатика и осигуряват по-голям комфорт при работата му
– Забавено стартиране на компресора – компресора ще рестартира своята работа след три минути (пет минути в режим “отопление”) след спирането му или при изключване на захранването, запазвайки баланса на налягането в охлаждащата система.
– Размразяване – Външният топлообменник може да замръзне ако външната температура е ниска а влажността е висока. В този случай само размразяващата функция се включва за време от три до десет минути, а вентилаторите на външно и вътрешно тяло се изключват

– Защита от топлинно претоварване – Когато температурата на вътрешното тяло е много висока, се включва защитата за топлинно претоварване и вентилатора на вътрешното тяло автоматично преминава в режим на по-високи обороти. Вентилаторът на външното тяло и компресорът могат да прекратят своята работа. Когато температурата на тръбите достигне номинална стойност, защитата за топлинно претоварване се изключва и вентилаторът на вътрешното тяло преминава в нормален режим на работа.
– Предпазване от замръзване – За да предпази вътрешното тяло от замръзване и изсушаване на въздуха, компресора и вентилатора на външното тяло спира, а вентилаторът на вътрешното тяло автоматично преминава на високи обороти. При спиране на захранващото напрежение климатикът автоматично спира работа, а при възстановяване на захранването климатикът автоматично се включва в режим на изчакване. За да започне своята работа той трябва да се включи от дистанционното управление.

jfdghjhthit45

 Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.