Трябва ли климатикът да работи и през нощта?

Ако помещението е добре затоплено от климатика през деня и е с добра топлоизолация, дограма и т.н и няма загуба на топлина, климатикът може да се изключи за нощта.Но ако стаята губи бързо топлината си и на сутринта температурата е под 15˚С, по –добре е климатикът да се остави включен и през нощта, като по този начин ще поддържа оптимална температура и стаята ще е винаги добре затоплена и работата на климатика ще е улеснена, няма да е необходимо всяка сутрин да работи с максимална мощност.

 

Мнения и обратна връзка

  1. vasil |

    iskam da popitam imam klimatik marka hitachi i mu sveti taimera na vatreshnoto tqlo vav cherveno i neiska da raboti na toplo i studeno kakav e problema


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.