Климатикът не може да се настрои на повече от 10˚С?

Причините биха могли да са много, но най- вероятната е замърсен топлообменник.Трябва да се извика техник, който да свали и почисти топлообменника.
За да работи климатичната техника ефикасно, едно от най-важните условия е да бъде редовно почиствана, филтрите на вътрешното тяло да се свалят и измиват често, в зависимост от замърсеността на въздуха и на помещението и да се извършва годишната профилактика. Климатичната техника е уникална със своите функции, но изисква грижа и подръжка, за да работи ефективно дълги години.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.