Мога ли сам основно да почистя климатика ?

За основно почистване на климатика се вика специалист от сервиз за климатици. В случай, че прахът е минал през филтрите, особено ако те не са били своевременно почиствани, то той е замърсил цялата климатична система и е затруднил нолмалната й работа. При извършване на годишната профилактика на системата, специалистите могат да преценят дали климатикът има нужда от основно почистване.
Тогава трябва да се източи фреонът, да се демонтира вътрешното тяло, да се почистят платките и вентилатора, и да се измият останалите части на климатика с пароструйка. След това се монтира вътрешното тяло се и пълни с фреон системата.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.