Климатици Митсубиши – FD серия

Климатиците от тази серия са перфектно балансирани и  с  висока енергийна ефективност.

Притежават система Plasma Duo. Наред с обикновения филтър,климатикът от FD серията  има  и два плазмени филтъра за почистване на въздуха, те улавят частици с микро и нано размери. Плазмен филтър отстранява миризмите.Отвори с размер един нанометър улавят малките частици, причиняващи неприятна миризма и ги унищожават чрез озона, генериран  в плазмения електрод и платинения катализатор във филтъра. В климатика е вграден плазмен електрод и чрез електроосвобождаване се генерира

озон и плазма.

Антиалергичният ензимен филтър със статично електричество  и вграденият електрод улавят полени, бактерии и алергени и ги неутрализират посредством ензими.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.