Какво е профилактика, необходима ли е и колко често се прави?

Профилактиката е необходима за ефективната работа на климатика.Добре е да се извършва профилактика веднъж годишно, която се заплаща според ценовата листа на сервизния център.
С това обаче не се изчерпва обслужването на климатика. За оптимална работа на климатика препоръчваме често да миете външните филтри на вътрешното тяло под течаща вода. Това е необходимо защото в противен случай се намалява топлообмена, което води до намаляване на мощността на климатика и понижаване на неговата ефективност.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.