Какви екстри има Panasonic Econavi

Този модел на Panasonic има сензори, които следят интензитета на слънчевата светлина, присъствието на хора в помещението и съобразно това регулира автоматично мощността си, което води да по-висока икономичност и по-нисък разход на електричество.
Когато слънцето огрява стаята и е топло, климатикът охлажда според зададения му режим, в случай че слънцето не огрявя така силно помещението, охлаждането автоматично се намалява.
Серията ECONAVI прилага висококачествени технологии на сензор за присъствие на хора в климатизираното помещение и програма за контрол, за да оптимизира функционирането на климатика според условията на помещението. Климатикът от тази серия пести енергия чрез използване на технология за откриване на области, в които обикновено се губи енергия, и самостоятелно регулиране на енергията за охлаждане.
Климатикът от тази серия пести до 30 % в РЕЖИМ ОХЛАЖДАНЕ, и до 40 % в РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ.
Потреблението на електроенергия се спестява до 40% по време на стабилна работа за 1 час.
Климатиците Etherea на Panasonic, произведени 2012 г притежават: Нова система за пречистване на въздуха Nanoe-G. Тя използува нанотехнологии с йони и радикали за пречистване на въздуха в помещението. Тя действа ефикасно върху въздушно преносими и полепващи микроорганизми като бактерии, вируси и плесени и ги унищожава. Инверторната технология намалява до минимум разхода на електроенергия. Непосредствено след пускането на климатика е необходимо повече мощност за достигане на зададената температура, а за да се поддържа тя е необходима по-малка мощност.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.