За Panasonic Heating and Cooling Systems

Panasonic имат над тридесет години опит в производството на климатични системи. Износ за над 120 страни по света и над 200 милиона произведени компресора ги прави лидер в климатичната индустрия. предлага четири гами от иновативни решения за отопление и охлаждане на Вашия дом, офис или индустриален обект.
Основен аспект в проектирането и производството на марката е качеството на продуктите, което само по себе си е гаранция за чист въздух, покриване на най-стриктните стандарти за консумация на енергия, шум, вибрации и рециклиране.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.