Защо климатикът е станал много шумен?

Климатикът може да е станал шумен по много причини, най-добре повикайте професионалист да диагностицира техниката и да отстрани техническия проблем.
Шумът може да е породен от вибрирации в резултат от износване на лагерите на компресора или електромотора на вентилатора. Друг шум може да се породи от медните тръби, които се допират една в друга. Друга причина за шум са мръсни вентилатори и топлообменици на вътрешното и външното тяло – нарушава се топлообмена.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.