dsa

Климатици Panasonic Еtherea – последен модел 2013 г

Новите модели са с гладък преден панел с освежаваща красота и елегантност. Освен че е основна част от дизайна, този панел предотвратява натрупването на прах и значително улеснява почистването. Той може лесно да се свали, за да се измие.
KIT-E7-PKE//KIT-E9-PKE //KIT-E12-PKE//KIT-E15-PKE//
KIT-E18-PKE// KIT-E21-PKE// KIT-E24-PKE// KIT-E28-PKE
С инверторните климаници на Panasonic се намалява до 64% консумацията на електроенергия. По този начин осигуряват икономия на енергия, която е сред най-високите в отрасъла. Това води и до значително намалява на емисиите на въглероден диоксид – CO2 в околната среда. Nanoe-G система на климатиците – унищожава до 99% от вредните микроорганизми като вируси, бактерии и спори на мухъла,а въздухът в помещението остава свеж.
Сезонният коефициен на трансформация при охлаждане и при отопление е изключително висок. Например при климатик E12-PKE, сезонният коефициент на охлаждане е SEER – 6.6 (A++) , а на отопление – SCOP – 4.00 (A+)
Сензорът за отчитане на слънчевото греене при климатиците Panasonic Еtherea води до намаляване на мощността , а от там и разходът при намаляване на слънчевата светлина. Климатиците работят ефективно дори при външни температури от -15° C и -20° C.

Quiet Mode или Тих режим на дистанционнотоосигурява тишина по време на сън и работа, звукът от шума на вътрешното тяло се намалява до 20 dB. А външното тяло на сплит системата е едно от най-безшумните. Компресорът е от най-ново поколение.
Новите модели са от най-икономичния клас А+ на енергийна ефективност. Сезонният коефициент на трансформация при охлаждане SEER за различните модели достига до – 6.6 (A++), а сезонният коефициент на трансформация при отопление SCOP –до 4.1 (A+) .
Ново – специално за сървърни помещения:
-KIT-E9-PKEА;
-KIT-E12-PKEА;
-KIT-E15-PKEА;
-KIT-E18-PKEА;
Охлаждат сървърното или друго помещение с непрекъсната нужда от охлаждане дори при -15° C температура на околната среда.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.