Климатици Тойотоми

Климатици Тойотоми – произведени в Япония, за еропейския
пазар – високо качество на добри цени.

„Климамаркет Ефендулов” ЕООД извършва доставка, монтаж и сервиз на Климатици Тойотоми.

Климатици Тойотоми – ниско ниво на шума и слабо влияние върху околната среда, без вибрации, възможности за отвеждане на конденза от вътрешното тяло и от двете страни.

Климатици Тойотоми – висока надеждност, функция за автоматично рестартиране, дълъг живот на отделните мадули.

Климатици Тойотоми – филтър с тройно действие – отстранява фините прахови частици във въздуха, поема цигарения дим и неприятните миризми, възпрепятства разпространението на бактерии, вируси и микроорганизми.

Енергиен клас А – модерните технологии, използувани при произвдството на Климатици Тойотоми, позволяват постигането на високи стойности на коефициента на трансформация при
охлаждане и при отопление EER/COP, което определя и високия енергиен клас на климатиците.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.